Як правильно зварити шужук для бешбармаку

Як правильно варити шужук на бешбармаку?

При варінні слід набрати в каструлю холодну воду, опустити в неї шужук, довести до кипіння на сильному вогні, зняти пінку і після цього зробити в кількох місцях кишки проколи. Це потрібно для того, щоб кишка не порвалася при варінні. Час варіння становить 1,5-2 години. Збережена копія

Коли закидати шужук у бешбармак?

Після закипання прибираємо пінку, після чого робимо кілька проколів зубочисткою, щоб ковбаса не луснула під час варіння та варимо на повільному вогні 1,5-2 години. Готовий шужук нарізаємо після остигання. Збережена копія

Related Post

Ім'я люду як можна називати інакшеІм'я люду як можна називати інакше

Як ласкаво назвати людей? Похідні: Люда, Людочка, Людка, Люся, Людмилка, Люсиша, Людаха, Людаша, Людуха, Людуша, Люля і т. д. Православні Іменини: 29 вересня – мучениця Людмила, княгиня Чеська. Збережена копія

Чи можна годувати собаку борщем? Шкода чи користь?Чи можна годувати собаку борщем? Шкода чи користь?

Собаки – чудові компаньйони, та його турбота є одним із головних обов'язків кожного власника. Млява чи неправильна їжа може серйозно пошкодити здоров'ю вихованця, тому вибір харчування собаки є відповідальним рішенням

Як швидше вилікувати мозолі від взуттяЯк швидше вилікувати мозолі від взуття

Щоб мозоль швидше висохла, можна нанести на неї цинкову мазь. Якщо взуття з мозолю все-таки стикається, прикрийте хвору ділянку бактерицидним пластиром. Через пару днів неприємність буквально розсмокчеться сама собою.16 черв.