Як правильно смажити оладки на кефірі

Чому не виходять пишні оладки?

Оладки виходять сирими, якщо ви смажите їх на дуже сильному вогні. У цьому випадку вони підгоряють зверху, але не встигають пропікатися всередині. Ідеальні оладки потрібно смажити на середній температурі, близькій до мінімальної і лише під кришкою.

Скільки часу потрібно смажити оладки?

Обсмажити оладки на середньому вогні 1–2 хвилини до рум'яної скоринки.

Related Post

Скільки триває ефект ліфтингу та скільки зберігаються нитки на обличчіСкільки триває ефект ліфтингу та скільки зберігаються нитки на обличчі

Процедура ниткового ліфтингу все більше набирає популярності серед бажаючих повернути своїй шкірі молодість та пружність. Це інноваційний метод, який допомагає боротися з птозом (опущення тканин) та змінами зовнішності, пов'язаними з

Оригінальний препарат: особливості та відмінностіОригінальний препарат: особливості та відмінності

Світ фармацевтики пропонує широкий вибір лікарських препаратів для різних захворювань. Однак серед них виділяються оригінальні препарати, які мають низку переваг перед їхніми аналогами. Оригінальні препарати є продуктом якісної медичної науки,

Татуювання троянди на тілі чоловіка: значення та символікаТатуювання троянди на тілі чоловіка: значення та символіка

Татуювання на тілі можуть бути не лише окрасою, а й способом самовираження. Одна з найпопулярніших тем для тату у чоловіків – троянда. Ця символічна квітка вже не перше століття асоціюється