Як правильно варити з абрикосів варення

Скільки потрібно цукру на 1 кг абрикосів?

Можна зробити дуже солодке у пропорції 1:1. Але цілком достатньо покласти 400-500 грам цукру на 1 кг абрикосів.

Які абрикоси найкраще для варення?

Начальник управління державної інспекції Москви з якості сільськогосподарської продукції, сировини та продовольства Катерина Чердакова розповіла, які сорти абрикосів краще використати, щоб приготувати смачне варення. Експерт згадала три найсолодші сорти. «шалах», «ананасний» та «люїз».

Related Post

Як правильно приготувати тісто на бісквітЯк правильно приготувати тісто на бісквіт

Як правильно вводити борошно в бісквіт? Це означає, що білок в тісто втрутили неправильно. Коли цукор збили з жовтком, потім додали борошно, що просіює, і тільки потім треба вводити збитий

Як правильно зварити шужук для бешбармакуЯк правильно зварити шужук для бешбармаку

Як правильно варити шужук на бешбармаку? При варінні слід набрати в каструлю холодну воду, опустити в неї шужук, довести до кипіння на сильному вогні, зняти пінку і після цього зробити

Як підключити joinЯк підключити join

Як виконується join? Як працює JOIN Оператору передаються таблиці, які потрібно об'єднати, та критерій для об'єднання – логічний вираз, який називається ключем. У процесі роботи JOIN таблиці перевіряються на відповідність